В изпълнение на Наредба №4/ 01.02.2021 г. за прилагане на

...
 В изпълнение на Наредба №4/ 01.02.2021 г. за прилагане на
Коментари Харесай

Община Мездра набира преброители на безстопанствените кучета на територията на общината

 В осъществяване на Наредба №4/ 01.02.2021 година за използване на Националната стратегия за преодоляване на популацията на безстопанствените кучета на територията на Република България и на процедурите по нейното осъществяване, механизма на финансиране и отчетност и Програмата за преодоляване на популацията на безстопанствените кучета на територията на община Мездра.

Община Мездра набира лица, които да извършат броене на безстопанствените кучета на територията на всички обитаеми места в общината. Преброяването следва да се извърши в интервала март-юни или септември-ноември един път на две години, като съответното броене ще се извърши през месеците май-юни 2024 г. 
Преброителите следва да дават отговор на следните минимални условия - опит в региона на статистиката или ветеринарната медицина. 

При липса на претенденти за преброители ще се одобряват и претенденти, учащи се по специалности в региона на ветеринарната медицина и статистиката, като за задачата показват увещание от съответното висше образователно заведение.  За преброяването са нужни четири лица, които ще бъдат образувани  в два екипа - един за територията на гр. Мездра и втори - за останалите обитаеми места в общината. Техническото и материално застраховане по преброяването ще бъде за сметка на община Мездра. 

Към двата екипа могат да вземат участие непринудено и  представители на организации за отбрана на животните. 
Срокът за подаване на документи от претендентите е до 8 май 2024 година в Центъра за административно обслужване при Община Мездра (гр. Мездра, ул. " Христо Ботев " №27, сутеренен етаж). 

Необходими документи: 
• Заявление за присъединяване в свободен текст. 
• Диплома за приключено уместно обучение, с оглед изискванията в Наредба №4/ 01.02.2021 г. 
• Документ, удостоверяващ опит в региона на статистиката и ветеринарната медицина. 
• Копие на документ за идентичност. 
• Уверение от ВУЗ (в случай че претендентите са студенти). 
Допълнителна информация можете да получите на тел.: 0885 685 986.  
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР